Over Elke

meer dan 10 jaar Goudsmid ervaring
Een juweel van een goudsmid

Een juweel van een goudsmid

Ik ben een gediplomeerd goudsmid waar u terecht kan voor een uniek, handgemaakt juweel. Bij mij mag u al uw wensen, vragen en ideetjes op de werktafel gooien. Het smeden van een juweel is immers een gezamenlijk proces. We bespreken samen, tijdens een vrijblijvende afspraak, het ontwerp, de materiaalkeuze en het budget. Ik nodig u graag uit om ook het eigenlijke productieproces, volledig artisanaal, bij te wonen in mijn atelier.

Exclusief ontwerp

Exclusief ontwerp

Bestaat er een persoonlijker geschenk dan een gepast sieraad, speciaal voor u gemaakt? Een juweel, of het nu om een halsketting, ring, trouwring, broche of een paar oorbellen gaat, in zilver, 18-karaats goud of oud goud, moet bij u passen. Voor het ontwerpen van een uniek juweel, ga ik steeds uit van uw wensen.

Elk sieraad dat ik creëer, gaat uit van een exclusief ontwerp.

Handmade in Belgium

Handmade in Belgium

Sinds juni 2015 beschik ik over het prestigieuze HIB-label.

Dit certificaat, Handmade in Belgium, wordt jaarlijks door Unizo uitgereikt aan producenten van kwaliteitsvol handwerk. Ik behaalde dit waardevolle authenticiteitslabel voor het maken van unieke, handgemaakte juwelen.

Gunhilde Vercammen

Nogmaals hartelijk dank voor het ontwerpen van mijn ongelofelijk mooie ring !!! De weerspiegeling van mijn idee naar het echte ontwerp overtreft het juweel in zijn eindafwerking. Niettegenstaande er een erg emotionele ring in verwerkt moest worden neem ik die herinneringen zeker mee in het nieuwe fantastische juweel. Zeker een aanrader voor diegenen die een uniek ontwerp willen en hun gevoelens willen uiten in een erg mooi juweel. Nog heel veel succes met je werk en fijn dat er nog mensen zijn die met hart en ziel werken aan mensen hun droom zonder een eigen mening door te dringen en het begeleiden naar het juiste ontwerp tot een heel mooi resultaat .

Erna Leirs

Wat een luxe-dag vandaag! Zulk enig mooi juwelenset mogen in ontvangst nemen! Dát heb jij prachtig gemaakt! Ik kan niet nalaten je nog eens te feliciteren: een creatie van de bovenste plank! Ik ben er toch zó blij mee. Nogmaals 1000X dank.

Christel Heymans

Bij deze nogmaals bedankt om mijn droom waar te maken. Hij is gewoon fantastisch mooi!